Muramasa Rebirth

Muramasa Rebirth
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
62.8%
In 2009, ontwikkelaar Vanillaware bracht een hack-and-slash avontuur voor de Wii genaamd Muramasa: The Demon Blade. Hoewel het niet haasten op de gaming charts, heeft zij erin slagen om te winnen van een solid-cultus, met fans prees vloeistof controles Muramasa’s, unieke benadering van het vertellen van verhalen en prachtige 2D-artwork. Weten ze hadden een potentiële Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In 2009, ontwikkelaar Vanillaware bracht een hack-and-slash avontuur voor de Wii genaamd Muramasa: The Demon Blade. Hoewel het niet haasten op de gaming charts, heeft zij erin slagen om te winnen van een solid-cultus, met fans prees vloeistof controles Muramasa’s, unieke benadering van het vertellen van verhalen en prachtige 2D-artwork. Weten ze hadden een potentiële hit op hun handen als ze alleen maar Muramasa kunnen blootstellen aan een breder publiek, Vanillaware besloten om opnieuw pakket van de game voor de Vita, het toevoegen van HD visuals en extra content. Het resultaat is een absolute triomf: omgevingen in Muramasa: Rebirth zijn ongelooflijk helder en levendig, downloadbare content en een nieuwe vertaling verlevendigt de reeds meeslepend verhaal, en intuïtieve button-mapping en soepele, responsieve controls maken het een pure vreugde om te spelen op Sony’s handheld .

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 552

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter