LittleBigPlanet PS Vita

LittleBigPlanet PS Vita
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.4%
LittleBigPlanet PS Vita vrijwel belichaamt alles wat de Vita uiteengezet te doen: console kwaliteit presentatie, geweldige touch screen integratie en goed behandeld connectiviteit tussen de PS3 en andere Vitas. Deze schijnbaar simplistische platformactie spel met in de hoofdrol schattige Sony mascotte Sackboy is ongelooflijk rijk met inhoud buiten zijn voorverpakte single- en multiplayer inspanningen, met Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

LittleBigPlanet PS Vita vrijwel belichaamt alles wat de Vita uiteengezet te doen: console kwaliteit presentatie, geweldige touch screen integratie en goed behandeld connectiviteit tussen de PS3 en andere Vitas. Deze schijnbaar simplistische platformactie spel met in de hoofdrol schattige Sony mascotte Sackboy is ongelooflijk rijk met inhoud buiten zijn voorverpakte single- en multiplayer inspanningen, met toegang tot duizenden user-created levels gedeeld over de hele wereld.

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 552

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Saw

  Geplaatst door 101 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter