The Legend of Zelda: Four Swords Adventures

The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63.8%
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures  is een Nintendo game voor de Nintendo Gamecube en kan de Gameboy Advance als speciale controller gebruiken. De game werd 7 januari 2005 uitgebracht. De game maakt gebruik van de Nintendo GameCube-Game boy Advance kabel. Deze game, is net als andere games die de kabel gebruiken, niet te Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Legend of Zelda: Four Swords Adventures  is een Nintendo game voor de Nintendo Gamecube en kan de Gameboy Advance als speciale controller gebruiken. De game werd 7 januari 2005 uitgebracht. De game maakt gebruik van de Nintendo GameCube-Game boy Advance kabel. Deze game, is net als andere games die de kabel gebruiken, niet te koppelen met de Nintendo DS. De game kan met maximaal 4 spelers worden gespeeld. Om met meer spelers te kunnen spelen dient elke speler over eenGameboy Advance en Nintendo GameCube-Game Boy Advance kabel te beschikken.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 659

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter