Thomas Was Alone

Thomas Was Alone
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63%
Thomas Was Alone verkoopt zichzelf als “een minimalistische spel over springen en vriendschap” – en in tegenstelling tot de meeste slogans, betekent dit een zichzelf niet overschatten. We kunnen zeggen dat met redelijke zekerheid dat het de meest vertederend karaktervolle spel over springen rechthoeken die je ooit zal spelen. De ingetogen esthetisch design en ongewone Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Thomas Was Alone verkoopt zichzelf als “een minimalistische spel over springen en vriendschap” – en in tegenstelling tot de meeste slogans, betekent dit een zichzelf niet overschatten. We kunnen zeggen dat met redelijke zekerheid dat het de meest vertederend karaktervolle spel over springen rechthoeken die je ooit zal spelen. De ingetogen esthetisch design en ongewone co-op puzzels zal je vangen voor de duur van het spel – de humor en persoonlijkheid van het schrijven, echter, zal bij je blijven voor veel langer.

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 555

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Saw

  Geplaatst door 105 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter