Tearaway

Tearaway
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
58.8%
Vita’s camera, accelerometer, en touch functies worden zelden benut om hun volledige potentieel, maar deze hardware innovaties worden om prachtige gebruik genomen door tearaway. Het touchscreen en achterste touchpad zorgen voor tearaway’s grillige omgeving, en de personages die bestaan in het, uit te rekken, rip, en schud. Twee camera’s vond een praktische toepassing verrijken van Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Vita’s camera, accelerometer, en touch functies worden zelden benut om hun volledige potentieel, maar deze hardware innovaties worden om prachtige gebruik genomen door tearaway. Het touchscreen en achterste touchpad zorgen voor tearaway’s grillige omgeving, en de personages die bestaan in het, uit te rekken, rip, en schud. Twee camera’s vond een praktische toepassing verrijken van de game wereld door het tekenen van de gelijkenis en de omgeving van de speler in het weefsel van het universum. De grote, heldere scherm is een van het platform de grote sterktes en Media Molecule maakte de meeste van zijn mogelijkheden door het creëren van opvallende hoge resolutie omgevingen en kleurrijke personages. Al deze technische inventiviteit wordt geëvenaard door een prachtige stijl en een speelse, eenvoudig verhaal dat bijna elke interactie met een heerlijke en verrassende reactie beloont.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 525

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter