Sniper Elite V2

Sniper Elite V2

Introductie

Sniper Elite V2 is een tactical shooter.

Het werd ontwikkeld door Rebellion Oxford en is uitgegeven door Rebellion Developments (Microsoft Windows), 505 Games (PS3 Xbox 360 en Wii U) en Ubisoft (Japan).

Op 30 mei 2012 werd het spel uitgegeven in Noord Amerika via Steam. In de retailers kwam die later in de schappen op 2 mei 2012. In Australië was dat op 3 mei 2012. In Europa was dat op 4 mei 2012 en in Japan op 9 augustus 2012.

Voor Wii U kwam die in de PAL-regio’s op 21 mei 2013 uit. In Noord-Amerika was dat op 24 mei 2013 en in Japan op 18 juli 2013.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows, Xbox 360 en Wii U.

Gameplay

Sniper Elite V2 is een third-person tactical shooter die een minder directe aanpak ter bestrijding benadrukt, het stimuleren van de speler als een sluipschutter stealth te gebruiken en te houden afstand van de vijandelijke soldaten. Veel van de single player levels kunnen meerdere routes voor de spelers over te nemen, met inbegrip van gebouwen met meerdere verdiepingen en zijstraten te vantage punten te krijgen en te voorkomen dat directe vuurgevechten. De speler tekenset in de Tweede Wereldoorlog, maakt gebruik van de juiste wapens voor het tijdperk. De sniper rifle is de primaire wapen in het spel, hoewel extra zijarmen zijn beschikbaar, waaronder machinepistolen en pistolen, het zwijgen opgelegd of niet, afhankelijk van de situatie. Naast handgranaten, kan de speler ze inzetten als Tripwire boobytraps, landmijnen en dynamiet. Verrekijker kan worden gebruikt om vijanden oog labelen weergeven van hun positie en bewegingen speler. Bij gebruik van de sniper rifle kan echter bepaalde elementen van het resultaat van een schot bepalen op basis van realistische ballistiek houdend met inbegrip van windrichting en kracht en kogel druppel potentieel wijziging van de opname via de scope. Kogels kunnen afketsen oppervlakken of targets en staking anderen. In verschillende houdingen, zoals hurken of liggen op de voorzijde kan ook gestaag een schot, maar de speler karakter heeft ook de mogelijkheid om diep adem te nemen om verdere gestage een schot en vanuit hun perspectief de tijd vertragen. Een andere mogelijkheid is wanneer de speler karakter is gespot, is hun laatste bewegingen en positie om de vijand te zien als een wit-geschetste figuur, potentieel waardoor de speler om dat gebied te ontsnappen en te voorkomen dat verdere detectie en alarm wordt opgeheven.

Een belangrijk kenmerk van V2 is de “X-Ray Kill Cam” waar op een succesvolle en ervaren schot zal in slow motion volg de kogel uit de sniper rifle om het doel, waar bij een botsing zal een anatomisch correcte x-ray stijl te tonen onthullen van de lichaamsdeel geraakt en de schade die de kogel zorgt voor de organen en botten. Snipen kan ook worden gebruikt om de eigen granaten van de vijand te schieten triggering een explosie. Deze methode kan ook tegen militaire voertuigen worden door richten brandstof en kleppen. Het spel zal ook opmerkelijk shots meten door kort weergeven van afstand en andere factoren, zoals de vraag of het een hoofd geschoten of een bewegend doel.

Multiplayer

V2 ondersteunt online multiplayer waarin spelers zich bezighouden met coöperatief spelen in een reeks van spelmodi. Kill Tally is een modus waarin twee spelers af te weren steeds talrijker en moeilijker golven van vijandelijke soldaten en voertuigen in een gesloten omgeving met een oneindig aanbod punt van munitie en explosieven. Terwijl de spelers kunnen strijden voor hogere kill telt, moeten beide in leven houden elkaar en samen te werken. Bombing Run is een missie gebaseerde modus, waarin spelers het milieu moeten zoeken om een ​​vrachtwagen te repareren om te ontsnappen voordat het hele gebied wordt gebombardeerd. De derde modus is Overwatch waar twee spelers nemen verschillende rollen om een ​​objectief te voltooien met een speler als de operatieve die zei doelstellingen verbindt zich, gewapend met kort bereik vuurwapens en verrekijkers die kunnen worden gebruikt om vijanden taggen voor de tweede speler die de rol van een kost sluipschutter die de operatieve hele dekt. Naast deze aparte game modes, kan missies uit de singleplayer-campagne ook worden gespeeld met twee spelers. De Wii U-versie van het spel weglaat echter multiplayer, leaderboard en co-op modi.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter