Lumines: Electronic Symphony

Lumines: Electronic Symphony
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70.8%
Bijna elke populaire, semi-fatsoenlijke block-dropper trekt onvermijdelijk de Tetris vergelijking. “Het is goed, maar het is geen Tetris” mensen willen zeggen. Hetzelfde geldt voor Lumines: Electronic Symphony – hands down de beste spel om de naam Lumines dragen. In tegenstelling tot Alexey Pajitnov’s klassieker, het vereist dat u na te denken over ruimte en tijd, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Bijna elke populaire, semi-fatsoenlijke block-dropper trekt onvermijdelijk de Tetris vergelijking. “Het is goed, maar het is geen Tetris” mensen willen zeggen. Hetzelfde geldt voor Lumines: Electronic Symphony – hands down de beste spel om de naam Lumines dragen. In tegenstelling tot Alexey Pajitnov’s klassieker, het vereist dat u na te denken over ruimte en tijd, het toevoegen van een ritme element dat de spelers geeft zowel een ander instrument toe te passen, en trance-achtige verbinding met het spel van de meesterlijke audio design. Elke actie die je neemt in Lumines, van de rotatie van een blok, met een goed uitgevoerde keten combo resulteert in een geluidseffect dat keer zelf op de beat van welke baan je aan het luisteren bent. Wat meer is, de puzzel “taal”, terwijl in eerste instantie meer vergevingsgezind, is ongelooflijk rijk, het verlenen van spelers de vrijheid om ingewikkelde structuren die veel verder gaan dan een eenvoudige vier lijnen te bouwen.

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 525

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Saw

  Geplaatst door 96 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter