Zero Escape: Virtue’s Last Reward

Zero Escape: Virtue’s Last Reward
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.4%
Zero Escape: Virtue’s Last Reward is het vervolg op de uitstekende tekst-adventure game 999: 9 personen, 9 uur, 9 Doors, en beheert te verbeteren op zijn voorganger in bijna elke denkbare manier. Het verhaal van de negen gijzelaars tegenover elkaar in een dodelijk spel van overleven is volkomen aangrijpend, en hun beproevingen worden gemaakt des Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Zero Escape: Virtue’s Last Reward is het vervolg op de uitstekende tekst-adventure game 999: 9 personen, 9 uur, 9 Doors, en beheert te verbeteren op zijn voorganger in bijna elke denkbare manier. Het verhaal van de negen gijzelaars tegenover elkaar in een dodelijk spel van overleven is volkomen aangrijpend, en hun beproevingen worden gemaakt des te meer viscerale dankzij de prachtig gerenderde 3D kunst en fantastische voice acting. VLR is een spel waar elke beslissing die je maakt heeft potentieel dodelijke gevolgen, zoals je moet voortdurend kiezen of om jezelf te verbinden met je vrienden of verraden ze in een daad van zelfbehoud. Het is intens op zijn zachtst gezegd, en de mogelijkheid om alternatieve realiteiten gecreëerd door deze beslissingen resultaten bezoek in een duizelingwekkend complex en briljante verhaal dat houdt je bezig tot het einde.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter