Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72.8%
Toren verdediging lieveling PvZ bereikt heinde en ver na de wedstrijd verspreidde haar sporen vanaf mobiele apparaten naar consoles, maar het is nooit meer thuis dan op de PlayStation Vita gevoeld. Levendige multi-touch scherm van de Vita maakt de perfecte speelveld voor het organiseren en implementeren van uw sprouty soldaten tegen golf na golf van Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Toren verdediging lieveling PvZ bereikt heinde en ver na de wedstrijd verspreidde haar sporen vanaf mobiele apparaten naar consoles, maar het is nooit meer thuis dan op de PlayStation Vita gevoeld. Levendige multi-touch scherm van de Vita maakt de perfecte speelveld voor het organiseren en implementeren van uw sprouty soldaten tegen golf na golf van de cartoon ondoden. Als spelers vooruitgang, worden ze beloond met steeds meer krankzinnige nieuwe fabriek types naar achtertuin gevechten doen. Het is een win-win situatie. Tenzij je een zombie.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 105 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter