PixelJunk Monsters Deluxe

PixelJunk Monsters Deluxe
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.2%
Tal van video games hebben toren verdediging gedaan, maar PixelJunk Monsters doet toren verdediging goed. Het ontwikkelen van afweer voor je dorp duurt slechts momenten om erachter te komen en balanceert periodes van agressieve torengebouw met passieve upgraden. Terwijl het leren van de touwen zou slechts enkele minuten van uw tijd in beslag nemen, het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Tal van video games hebben toren verdediging gedaan, maar PixelJunk Monsters doet toren verdediging goed. Het ontwikkelen van afweer voor je dorp duurt slechts momenten om erachter te komen en balanceert periodes van agressieve torengebouw met passieve upgraden. Terwijl het leren van de touwen zou slechts enkele minuten van uw tijd in beslag nemen, het beheersen van de diverse uitdagingen en het ontwikkelen van uw favoriete strategie vereist een serieuze (en leuk) inzet. PixelJunk Monsters Deluxe had het allemaal, en nog steeds geldt als een van de beste tower defense games uitgebracht op Sony’s platformen.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 88 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter