Mega Man Maverick Hunter X

Mega Man Maverick Hunter X
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71.4%
Mega Man X was een van de grote games in het geheel van de Super Nintendo bibliotheek, dus als het spel kronkelde over naar de PlayStation Portable, Mega Man fans en newbies gelijk waren heel enthousiast. Maverick Hunter X was een complete remake van de beroemde origineel, met een grafische revisie die het bracht in Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Mega Man X was een van de grote games in het geheel van de Super Nintendo bibliotheek, dus als het spel kronkelde over naar de PlayStation Portable, Mega Man fans en newbies gelijk waren heel enthousiast. Maverick Hunter X was een complete remake van de beroemde origineel, met een grafische revisie die het bracht in de 21e eeuw. Echter, de gameplay die altijd het kenmerk van de klassieke Mega Man en Mega Man X franchises is geweest gelijk bleef intact, tot grote vreugde van de serie veteranen. De niet-lineaire aard van het spel is wat echt gezogen gamers in, en in tegenstelling tot de klassieke serie, werd een extra accent toegevoegd aan het herzien en het verkennen van reeds voltooide fasen om verborgen items die X sterker zou maken, zoals armor upgrades en extra vinden gezondheid.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter