Jeanne d’Arc

Jeanne d’Arc
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75.2%
Wat valt er te zeggen over Jeanne d’Arc? Uitgebracht in 2007, Jeanne d’Arc vertelde een fictieve verhaal van Jeanne d’Arc als ze vocht monsters over het Engels platteland in een strategie RPG die prachtige anime cutscenes verpakt. Het was een interessante, vertederend verhaal dat je aandacht gegrepen, maar hield het met gameplay tweaks zoals vaardigheid Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Wat valt er te zeggen over Jeanne d’Arc? Uitgebracht in 2007, Jeanne d’Arc vertelde een fictieve verhaal van Jeanne d’Arc als ze vocht monsters over het Engels platteland in een strategie RPG die prachtige anime cutscenes verpakt. Het was een interessante, vertederend verhaal dat je aandacht gegrepen, maar hield het met gameplay tweaks zoals vaardigheid stenen en dynamische zwakke punten voor vijanden. Je moest denken om vooruit te komen in de Jeanne d’Arc, en dat is waarom we love it.

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 530

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Saw

  Geplaatst door 98 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter