Gears of War: Judgment

Gears of War: Judgment

Introductie

Gears of War: Judgment is een third-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Epic Games, People Can Fly en werd uitgegeven door Microsoft Studios.

Het spel is uitgegeven op 19 maart 2013 in Noord-Amerika en in Australië. In Japan was dat op 21 maart 2013 en in Europa op 22 maart 2013.

Het spel is alleen beschikbaar voor Xbox 360.

Verhaal

Gears of War eindigt met de vernietiging van de Locust, althans zo lijkt het, want de oorlog gaat door. In deel 2 komt dan de oorzaak van de oorlog van de Locust kant aan het licht. En je ziet de mensheid vechten voor hun leven in hun laatste door de mensen bezette stad, Jacinto. Het verhaal eindigt onder de grond bij Jacinto.

Gameplay

Net als zijn voorgangers, Gears of War: Judgment is een third-person shooter, met een “over de schouder” perspectief en afdeksysteem.

De belangrijkste campagne is verdeeld in zes hoofdstukken , elk met verschillende missies . In tegenstelling tot de vorige games in de serie , die zeer grote, open omgevingen gebruikt , missies zijn op zichzelf staande delen van het totale verhaal en terug te keren naar de instellingen eerdere missies ‘ is nooit mogelijk . Elke missie wordt gescoord op een aantal criteria, waaronder het aantal kills door de speler , hoofd schoten , en gibs , en tot drie sterren worden toegekend. Tijdens elke missie een optionele , hardere instelling is beschikbaar mandaten bepaalde criteria , zoals een tijdslimiet of een beperking van bruikbare wapens; Hierdoor verhoogt de score. Het verkrijgen van 40 sterren ontgrendelt de afzonderlijke “Aftermath” campagne, die bestaat uit één hoofdstuk en is een vervolg op de Gears of War 3 -campagne. Nasleep kent geen sterren of bieden de hardere instelling gezien in de Gears of War: Judgment campagne.

Multiplayer

Gears of War: Judgment heeft twee nieuwe multiplayer modes, de voet gelopen en Free-for-All. De serie merk functie neer maar niet uit”, niet meer in het spel, waardoor de afwezigheid van uitvoeringen. Het spel heeft acht kaarten (vier van die voorbehouden zijn aan de voet gelopen en vier daarvan zijn exclusief voor COG versus COG (Blue Team vs. Red Team)) en vier spelmodi. Enkele belangrijke multiplayer kenmerken van de serie zijn ook veranderd, waaronder de mogelijkheid om granaten op muren te planten, schade boosts van actieve herladen, en de mogelijkheid om zowel een shotgun en een geweer in de strijd te voeren, hoewel dit laatste functie later werd hersteld voor alle standaard versus multiplayer modes behalve Free-For-All, als gevolg van de ventilator ontevredenheid. Echter, het is bevestigd dat de “Uitvoering” mode zal terugkeren door middel van gratis downloadbare content twee weken na de wedstrijd lanceringen, met de toevoeging van twee gratis kaarten. Ook afwezig is, zijn de Locust, die alleen in overschrijding verschijnen; in plaats daarvan, het is nu COG versus COG (multiplayer).

    Tags: Xbox 360

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter