Gears of War 3

Gears of War 3

Introductie

Gears of War 3 is een third-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Epic Games en werd uitgegeven door Microsoft Studios.

Het spel is uitgegeven op 20 september 2011 en in Japan op 22 september 2011.

Het spel is alleen beschikbaar voor Xbox 360.

Gameplay

Net als zijn voorgangers, Gears of War 3 is een third-person shooter die het gebruik van de dekking en de ploeg speelde benadrukt om gevechtssituaties te overleven. Karakter van de speler kan uitvoeren vier wapens: een pistool, een set van granaten en twee primaire wapens. Vuurwapens kan worden verwisseld met andere wapens gedropt door gevallen vijanden of op de voorraden tijdens het spel, samen met munitie. Wanneer de speler laadt een wapen munitie, hebben zij een kans voor een “actieve reload”, aangegeven door een kleine verplaatsing van de cursor over een lijn met een gemarkeerde gedeelte van de speler heads-up display (HUD). Als de speler raakt een knop als de cursor in het gemarkeerde gedeelte, zullen ze sneller met de resulterende reload wordt iets krachtiger dan normale kogels, waardoor meer schade aan tegenstanders te herladen. Als ze op de knop buiten deze sectie, dit tijdelijk blokkeert het wapen, waardoor de speler kwetsbaar en duurt langer om te herladen. Als alternatief kan de speler kiezen om niet proberen de actieve herladen, herladen het wapen op normale snelheid, maar zonder toegevoegde schade. Actieve reload maakt kogels meer schade aan vijandelijke spelers.

Toen in gevecht, kan de speler wat schade van vijandelijk vuur nemen, het vullen van een met bloed gekleurd “karmozijnrode voorteken” op de HUD als maat voor de gezondheid van de speler, in tegenstelling tot de traditionele gezondheidszorg bar in andere shooters. Door een verblijf uit de lijn van het vuur, zal deze verdwijnen, maar door het nemen van te veel schade, de speler zal worden neergehaald of gedood, en moeten om hun voeten door een bondgenoot binnen een korte “bloeden-out” periode worden gebracht, of anders de speler zal sterven, tenzij het spelen van het spel op Insane moeilijkheid niveau, in welk geval een speler onmiddellijk na het nemen van te veel schade zonder de bleed-out zal sterven. De speler kan ook tijdens de bleed-out door het gebruik van executie typische bewegingen van het spel door de vijand gedood worden. Sommige vormen van schade, zoals explosieven of hoofd schoten, kan de speler onmiddellijk te doden zonder de bleed-out periode. Op dezelfde manier kan de speler ook leiden vijanden om op dezelfde manier naar de randen-out vallen. De speler en hun bondgenoten en vijanden kunnen vrijwel elke structuur te gebruiken als dekking, vuren blind van achter het of leunend uit om gericht schoten te nemen, terwijl meestal bloot hun hoofd meer. Spelers kunnen snel schakelen tussen nabijgelegen bekleding van muren of spring over onderste kap naar voren te haasten. In Gears of War 3, kunnen sommige deksel worden vernietigd na het nemen van een aantal bedrag van de schade, die kan worden gebruikt om een ​​tactisch voordeel te trekken uit de vijanden van de dekking.

Nieuw bij Gears of War 3 is de mogelijkheid om vijandelijke tegenstanders taggen ; computer – controller bondgenoten zullen zich dan concentreren vuur op deze gemarkeerde vijanden , terwijl menselijke bondgenoten wordt gewaarschuwd om hun locatie op hun HUD . Spelers kunnen nu ook wisselen van wapens en munitie (en geld tijdens de Horde -modus ) met andere bondgenoten in de loop van de strijd.

De speler houdt een ervaringsniveau die blijft bestaan ​​in alle spelmodi. Verdient de speler ervaring via kills , het uitvoeren van speciale soorten kills en executies , de heropleving en medeplichtigheid aan teamgenoten , en door middel van algemene proces van de campagne of competitieve modi . Spelers kunnen ervaring opdoen punten noemen door het winnen van medailles en linten , die worden toegekend voor het verslaan van vijanden met bepaalde wapens of het winnen van diverse wedstrijden . Verdien niveaus ontsluit het gebruik van speciale karakter skins en wapens in de multiplayer modus van het spel.

    Tags: Xbox 360

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter