Killzone: Liberation

Killzone: Liberation
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Killzone: Liberation verraste de gaming bevolking met een radicaal andere kijk op Killzone. Terwijl zijn voorganger geleverd actie als een first-person shooter, Liberation vermengd het op en trok de camera terug voor een derde persoon, isometrische ervaring. Dit alleen al maakt Liberation een uniek item in de Killzone-serie. Het breidt ook op het verhaal van Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Killzone: Liberation verraste de gaming bevolking met een radicaal andere kijk op Killzone. Terwijl zijn voorganger geleverd actie als een first-person shooter, Liberation vermengd het op en trok de camera terug voor een derde persoon, isometrische ervaring. Dit alleen al maakt Liberation een uniek item in de Killzone-serie. Het breidt ook op het verhaal van Jan Templar en omvat een ad-hoc multiplayer mode voor degenen onder u geïnteresseerd in stampen sommige Helghast met een vriend op sleeptouw.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter