Killzone 3

Killzone 3

Introductie

Killzone 3 is een first-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Guerrilla Games en is uitgegeven door Sony Computer Entertainment.

Het spel werd uitgegeven op 22 februari 2011 in Noord-Amerika. In Japan was dat op 24 november 2011. In Europa en in Australië was dat op 25 februari 2011.

Het spel is alleen beschikbaar voor Playstation 3 en PlayStation Now.

Gameplay

De gameplay lijkt sterk op dat van Killzone 2, zij het met een aantal tweaks en veranderingen. Vergelijkbaar met de eerste Killzone, het spel vindt plaats in verschillende ruwe omgevingen zoals Arctic landschappen, een dodelijke buitenaardse jungle, nucleaire braakliggende terreinen alsmede in de ruimte gevechten in plaats van alleen de city- scape omgevingen die in Killzone 2. Een andere opvallende nieuwe functie aanwezig waren is de mogelijkheid om jet packs te gebruiken in het spel, die ook werden gebruikt in Killzone: Liberation.

Het spel bevat ook een vernieuwde close combat melee -systeem (genaamd Brutal Melee), die nieuwe brute melee aanvallen, alsook de mogelijkheid om achter elkaar meerdere aanslagen in een combo bevat. Een nieuw wapen genaamd WASP is ook toegevoegd, dat als een polyvalente raketwerper bakproces met spiraalvormige formatie.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter