Killzone 2

Killzone 2

Introductie

Killzone 2 is een first-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Guerrilla Games en is uitgegeven door Sony Computer Entertainment.

Het spel werd uitgegeven op 26 februari 2009 in Australië. In Noord-Amerika was dat op 27 november 2009. In Europa was dat op 27 februari 2009 en in Japan op 23 april 2009.

Het spel is alleen beschikbaar voor Playstation 3.

Gameplay

Campaign

Het spel wordt bijna geheel gepresenteerd vanuit een first person perspectief , afgezien van vechtgame . Killzone 2 is voorzien van een “lean and peek” cover -systeem waarmee de speler om dekking te zoeken achter een object en dan pop uit te schieten op vijanden. Het “lean en peek” monteur blijft in first- person view te allen tijde. Het is ook mogelijk voor de speler om piloot voertuigen op twee punten in het spel: een tank en een exoskelet . Vele klassieke wapens en voertuigen van afgelopen Killzone termijnen terug , zoals de M82 – G en StA – 52 LAR. De Sixaxis motion control functie wordt ook gebruikt bij het uitvoeren van bepaalde acties, zoals het draaien van een kraan , het bewapenen van een explosieve lading en snipen.

Multiplayer

Warzone, de titel van de online multiplayer component van Killzone 2 is ontwikkeld door Guerrilla Games in combinatie met single-player campagne van het spel. [4] De online multiplayer gameplay-class-based, wat betekent dat de speler kan een klasse van personage kiezen welke is gespecialiseerd voor een specifieke rol beter afgestemd op de behoeften van de speler in de strijd. Er zijn 7 klassen in totaal, waarbij de speler kan mixen en matchen een hoofd- en sub vermogen op basis van hun speelstijl, en kan vermogens schakelen bij overlijden. Er zijn 15 wapens toegankelijkheid voor de meeste die niet worden gebruikt totdat de speler een bepaalde positie bereikt. Twee van deze wapens zijn secundaire vuurwapens, en nog eens twee wapens, de Boltgun en Flamethrower, zijn exclusief voor de downloadbare kaarten “Suljeva Cliffside” en “Arctower Landing”.

Spelers spelen als ofwel de ISA of Helghast, met een paar gameplay verschillen. Het karakter model en respawn punten, en de ‘lean en peek “cover-systemen werden verwijderd. Elke klasse niveaus omhoog met de ervaring die is opgedaan met het doden van vijanden of het voltooien van de missie doelstellingen. Met voldoende ervaring, spelers speel je nieuwe wapens en vaardigheden, evenals een nieuwe klasse. Elke klasse heeft twee badges, de Primary badge selecteert de klas en hun gespecificeerde vaardigheid. De secundaire badge heeft een extra vaardigheid voor de opgegeven klasse, maar kan worden omgezet in eigen aangepaste klasse te maken.

Warzone speelt uit door dynamische wedstrijden waar meerdere typen spel worden gespeeld in een enkele ronde. Het spel wordt geleverd met vijf verschillende speltypen, waaronder moord, Search & Retrieve, Search & Destroy, Bodycount en Capture & Hold. Online wedstrijden kan 2-32 spelers aan te sluiten, en ze kunnen de groepen in zes teams van maximaal vier spelers. Als een online wedstrijd niet over een volledige 32 spelers, computer-gegenereerde “bots” kan worden toegevoegd in grotere teams te maken (maar alleen in een unranked match). Killzone 2 biedt ook een clan-systeem, waarmee clans van maximaal 64 spelers om te concurreren voor “Valor Points”, een in-game valuta die clans kunnen gebruiken om te wedden op toernooien.

Spelers kunnen ook offline spelen tegen AI’s met Skirmish mode en unranked online multiplayer, maar er is geen offline multiplayer-modus voor splitscreen-spelers.

Acht multiplayer maps zijn opgenomen op de disc bij release, maar Guerrilla heeft meer kaarten uitgebracht als downloadbare content. 6 meer kaarten zijn toegevoegd aan multiplayer sinds vrijkomen via downloadable content purchasable uit de PlayStation Store.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter