Dragon’s Dogma Online

Dragon’s Dogma Online

De PlayStation 4 editie van Capcom’s aankomende free-to-play role-playing game Dragon’s Dogma Online zal draaien op 1080p met een doel beeldsnelheid van 60 beelden per seconde, is nu bevestigd.

Game director Kent Kinoshita onthulde de resolutie en framerate gegevens tijdens een recente gebeurtenis in Tokio, meldt DualShockers. De PlayStation 3-editie van het spel, ondertussen, zal de uitgang op 720p / 30fps.

DualShockers wijst erop dat, natuurlijk, Dragon’s Dogma Online – net als andere PS4 spellen – CAN NOT garantie 60fps voor elke scène. In feite zal de sociaal geïnspireerd spel geschikt voor maar liefst 100 spelers tegelijkertijd op het scherm, die zal meer dan waarschijnlijk resulteren in een zekere mate van framerate drop.

Ook tijdens het evenement, werd bevestigd dat Dragon’s Dogma online cross-platform play zal ondersteunen. PS4, PS3 en PC-gebruikers zullen spelen allemaal samen op dezelfde servers.

In januari aangekondigd, is Dragon’s Dogma Online gepland voor lancering in Japan later dit jaar. Een open-wereld spel, verschijnt de titel soortgelijke spelen om de originele Dragon’s Dogma (2012) en de Dark Arisen uitbreiding (2013). Capcom heeft nog niet aangekondigd als Dragon’s Dogma Online zal worden uitgebracht in het Westen.

U kunt een nieuwe trailer voor de PS4 editie van Dragon’s Dogma Online boven kijken. Het komt door middel van GamesHQMedia.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter