Daxter

Daxter
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
73.2%
Terwijl de PSP noobs weet ontwikkelaar Ready at Dawn meer voor zijn God of War PSP-games, mensen die zijn het schommelen van de UMD voor een tijdje weten dat het allemaal begon met Daxter. Terwijl de Jak and Daxter-franchise begon met Naughty Dog, Ready at Dawn opgevoerd in 2006 aan de bijdehante ottsel zijn eigen Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Terwijl de PSP noobs weet ontwikkelaar Ready at Dawn meer voor zijn God of War PSP-games, mensen die zijn het schommelen van de UMD voor een tijdje weten dat het allemaal begon met Daxter. Terwijl de Jak and Daxter-franchise begon met Naughty Dog, Ready at Dawn opgevoerd in 2006 aan de bijdehante ottsel zijn eigen spel op Sony’s draagbare geven. Wat stond over de titel was de focus op platformactie. Jak II en Jak III waren vrij veel actie games, maar Daxter nam de gameplay terug naar wat fans die oorspronkelijk werd verliefd – slimme platformactie met een gezonde dosis humor.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 525

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter