New Super Mario Bros

New Super Mario Bros
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
77.6%
In vergelijking met andere 3D Mario-spellen, en in het kader van haar Wii en 3DS opvolgers, is het soms gemakkelijk om te vergeten hoe belangrijk New Super Mario Bros. was om de Nintendo DS. Voorafgaand aan de release, 2D Marios waren een ding van het verleden, een stijl van spel weggevaagd door de Nintendo 64 Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In vergelijking met andere 3D Mario-spellen, en in het kader van haar Wii en 3DS opvolgers, is het soms gemakkelijk om te vergeten hoe belangrijk New Super Mario Bros. was om de Nintendo DS. Voorafgaand aan de release, 2D Marios waren een ding van het verleden, een stijl van spel weggevaagd door de Nintendo 64 en de 3D-revolutie. NSMB herinnerde gamers – en Nintendo zelf – dat het oké was om oude school, en dat beide stijlen van Mario zouden kunnen samenwerken, aantrekkelijk voor heel verschillende doelgroepen ook. Met de nadruk op eenvoud en een beproefde maar-ware benadering van level design, NSMB bracht enkele van de dierbaarste herinneringen Mario tijdens het openen van een deur naar geheel nieuwe generaties van gamers. De game bleek een vleugje gemakkelijk, maar zelfs de meest ervaren gamers geliefde terug te keren naar een eenvoudiger tijdperk waarin het bereiken van een vlaggenmast was belangrijker dan iets anders.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 431

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Saw

  Geplaatst door 86 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter