Mario & Luigi: Partners in Time

Een vervolg op de hilarische Game Boy Advance spel Mario & Luigi: Superstar Saga, Partners in Time zet de traditie van uitmuntendheid uiteengezet in de originele met een gloednieuw avontuur met vreemdelingen, baby’s en tijdreizen. Volledig aan de rand van het handelsmerk humor de Mario & Luigi franchise is nu bekend voor, het spel verhoogt de inzet met de toevoeging van functies zoals de innovatieve partner systeem, dat een geheel nieuwe laag van de strategie om de reeds uitstekende actie-RPG gameplay toegevoegd. Gooi in de hilariteit van het zien van de Bros en Peach interactie met hun baby tegenhangers, uitstekende muziek door Yoko Shimomura, en de lach-out-loud komedie dit spel biedt links en rechts, en je hebt een ervaring die gemakkelijk behoort tot de beste van de DS te bieden heeft.

    Gerelateerde berichten

    Wie is de mol app?

    Geplaatst door 770

    Iedereen kent wie is de mol. Het spel waarbij een groep bekende Nederlanders geld moeten inzamelen maar waarbij 1 iemand de zogeheten mol is. Deze...

    Laat een berichtje achter