Castlevania: Dawn of Sorrow

Castlevania: Dawn of Sorrow
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72.6%
Terwijl de meeste mensen denken “home console” bij het horen van het woord Castlevania, DS-eigenaren weten beter. Terwijl de franchise wat moeite de overgang naar het rijk van de 3D-gaming heeft gehad, 2D Castlevania is nog in leven en goed op Nintendo’s portables – en Dawn of Sorrow is de beste van het stel. Met Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Terwijl de meeste mensen denken “home console” bij het horen van het woord Castlevania, DS-eigenaren weten beter. Terwijl de franchise wat moeite de overgang naar het rijk van de 3D-gaming heeft gehad, 2D Castlevania is nog in leven en goed op Nintendo’s portables – en Dawn of Sorrow is de beste van het stel. Met een koele verhaal dat de donkere en sombere Soma Cruz brengt op de voorgrond nogmaals, Dawn of Sorrow belichaamt alles wat je zou kunnen vragen om uit een Castlevania spel – gekke koele vijanden te snijden up, veel koele wapens en vaardigheden, een groot gebied te verkennen, een mysterie op te lossen, een aantal leuke platformactie en nog veel meer. Het spel is intens bevredigend, en een absoluut noodzakelijke opname in elke DS bibliotheek.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 659

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter