Proffesor Layton and the Curious Village

Proffesor Layton and the Curious Village
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70.2%
Misschien wel de grootste nieuwe held geïntroduceerd door middel van een DS-titel, Level 5’s welgemanierde, puzzel liefhebbende hoogleraar archeologie, Hershel Layton, op het toneel verscheen in Japan in 2007 en is uitgegroeid tot één van de bepalende personages van de handheld sindsdien. Een jaar later zijn eerste avontuur zijn weg over de hele wereld, en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Misschien wel de grootste nieuwe held geïntroduceerd door middel van een DS-titel, Level 5’s welgemanierde, puzzel liefhebbende hoogleraar archeologie, Hershel Layton, op het toneel verscheen in Japan in 2007 en is uitgegroeid tot één van de bepalende personages van de handheld sindsdien. Een jaar later zijn eerste avontuur zijn weg over de hele wereld, en we werden verliefd op het oplossen hoofd krabben hersenbrekers, op jacht naar munten om onszelf hints kopen en het interviewen van de excentrieke burgers van de titulaire Curious Village naar aanwijzingen om een verbijsterende mysterie op te lossen . Het was slechts het begin van een reeks boeiende ritten met de professor en zijn assistent Luke.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Saw

  Geplaatst door 101 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter