Pokemon Conquest

Pokemon Conquest
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
77.6%
De Pokémon-franchise wordt niet altijd beschouwd als de meest veelzijdige in Nintendo’s arsenaal te zijn, ondanks vele pogingen tot het doorbreken van de bijna-jaarlijkse releases van de traditionele RPG. Toch is een aantal van de beste ervaringen met Pikachu en zijn vrienden zijn het gevolg van het verlaten van die veilig gebied, en Pokémon Conquest Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De Pokémon-franchise wordt niet altijd beschouwd als de meest veelzijdige in Nintendo’s arsenaal te zijn, ondanks vele pogingen tot het doorbreken van de bijna-jaarlijkse releases van de traditionele RPG. Toch is een aantal van de beste ervaringen met Pikachu en zijn vrienden zijn het gevolg van het verlaten van die veilig gebied, en Pokémon Conquest is een geweldig voorbeeld van.

Terwijl Conquest verandert niet noodzakelijkerwijs de turn-based strategie formule aan een aanzienlijke mate, wordt deze uitgevoerd is de visie – een hybride van Pokemon en iconische Japanse serie Nobunaga’s Ambition – met grote vaardigheid. De klassieke verzamelen formule van Nintendo’s franchise een aanvulling op de diepte van Tecmo Koei’s serie, bijna op het punt waar het lijkt alsof deze twee begrippen altijd hebben bestaan hand in hand. Met veel diepte en een lange kern campagne, dit is een van die wilde experimenten we wanhopig hopen zullen een vervolg zien. Het is gewoon zo goed.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 525

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter