Just Cause

Just Cause

Introductie

Just Cause is een action-adventure game.

Het werd ontwikkeld door Avalanche Studios en werd uitgegeven door Eidos Interactive.

Het spel werd in Noord-Amerika uitgegeven op 23 maart 2010. In Europa was dat op 26 maart 2010. In Australië was dat op 1 april 2010 en in Japan op 10 juni 2010.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

De gameplay bestaat uit elementen van een third-person shooter en een racegame, met een grote, open wereld omgeving om rond te bewegen. Te voet, het karakter van de speler in staat is om te wandelen, zwemmen en springen, evenals het gebruik van wapens en basic hand-to-hand combat. Er kan telkens een verscheidenheid van voertuigen, zoals auto’s, boten, vliegtuigen met vaste vleugels, helikopters en motoren nemen. Spelers kunnen ook stunts met hun auto’s waarin ze op het dak kan staan ​​en spring naar een andere auto, of ervoor kiezen om hun parachute terwijl nog openen in beweging op het dak uit te voeren. Andere belangrijke kenmerken van het spel zijn parachutespringen, base jumping, en parasailing (door vergrendeling op een bewegende auto of boot, terwijl je parachute wordt ingezet). Het spel draagt ​​opvallende gelijkenis met de Grand Theft Auto-games uitgebracht rond dezelfde tijd.

De open, niet-lineaire omgeving stelt spelers in staat om te verkennen en te kiezen hoe zij willen het spel te spelen. Hoewel de verhaallijn missies nodig zijn om vooruitgang in het spel zijn, kunnen spelers ze te voltooien in hun eigen vrije tijd. Als het niet nemen op een verhaallijn missie kunnen spelers vrij-roam. Echter, dit kan ongewenste en potentieel fatale aandacht te trekken van de autoriteiten.

De speler kan ook deelnemen aan een verscheidenheid aan optionele side missies, bijvoorbeeld, het bevrijden van een dorp of het overnemen van een drugskartel schuilplaats. Deze zijn nodig om punten te winnen met bepaalde facties.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 525

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter