Castlevania: Order of Ecclesia

Castlevania: Order of Ecclesia
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72.8%
De derde van Konami’s drie verschillende Castlevania sequels op de DS te raken, Order of Ecclesia werd bepaald door zijn absoluut straffende moeilijkheidsgraad. Het was een terugkeer naar de gekmakende uitdaging Castlevanias van de oude als de nieuwe speelbare personage, Shanoa, werd weer naar beneden en weer door de bloeddorstige demonen, beesten en bazen van Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De derde van Konami’s drie verschillende Castlevania sequels op de DS te raken, Order of Ecclesia werd bepaald door zijn absoluut straffende moeilijkheidsgraad. Het was een terugkeer naar de gekmakende uitdaging Castlevanias van de oude als de nieuwe speelbare personage, Shanoa, werd weer naar beneden en weer door de bloeddorstige demonen, beesten en bazen van de nieuwste visie op het kasteel van Dracula en het omliggende platteland gebracht. Afwerking deze zoektocht duurde toewijding, geduld, en op zijn minst een beetje van persoonlijke krankzinnigheid – we hielden van elke minuut.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 659

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter