Knack

Knack

Introductie

Knack is een platforming beat ‘em up game.

Het werd ontwikkeld door SCE Japan Studio en is uitgegeven door Sony Computer Entertainment.

Het spel is uitgegeven in Noord-Amerika op november 2011.

Het spel is alleen beschikbaar voor PlayStation 4.

Gameplay

Titel karakter Knack heeft een vaardigheid die hem in staat stelt om ijs, metaal en andere stoffen op te nemen in zijn lichaam, waardoor hij nieuwe vaardigheden van niveau naar niveau . Game directeur Mark Cerny beschrijft de gameplay als ” een beetje zoals Crash Bandicoot, en een beetje zoals Katamari Damacy  ” met ” een aanraking van God of War in daar.

Verhaal

Oorlog is tegen de mensheid gebracht door een oplevende soort bekend als Goblins, geleid door Gundahar. Dr. Vargas studeerde oude overblijfselen van een lang verloren beschaving voor vele jaren, en het is een manier om ze samen te binden en geef ze het bewustzijn gevonden . Het resultaat is Knack, een wezen met mysterieuze krachten. Hij kan meer relieken opnemen in zijn lichaam als hij ze vindt, die hem in staat stelt om te transformeren van een drie meter hoge schepsel in een gigantische wrecking machine. Dr. Vargas gelooft dat Knack van onschatbare waarde in de oorlog tegen de Goblins zal zijn, totdat duidelijk is dat een nog groter gevaar wordt veroorzaakt door elementen van de menselijke gemeenschap.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter