Fire Emblem: Shadow Dragon

Fire Emblem: Shadow Dragon
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
64.8%
De Fire Emblem franchise is shiniest voorbeeld van hoe je tactische rollenspel nagel van Nintendo. Een remake van de eerste game in de serie, de DS-versie werkt de graphics en vakkundig voorzien van tiptoetsen om het beheer van je bondgenoten een briesje. Het is ook het eerste spel in de serie om online te spelen Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De Fire Emblem franchise is shiniest voorbeeld van hoe je tactische rollenspel nagel van Nintendo. Een remake van de eerste game in de serie, de DS-versie werkt de graphics en vakkundig voorzien van tiptoetsen om het beheer van je bondgenoten een briesje. Het is ook het eerste spel in de serie om online te spelen bieden – een enorme stap voorwaarts voor deze epische franchise. Shadow Dragon’s heldhaftige verhaal van ontsnapping van een prins en een koninkrijk op de rand van de afgrond is even roeren nu zoals het was 20 jaar geleden. Gepaard met grafische updates van deze versie en dual screen gebruik, Shadow Dragon verdient gemakkelijk een plek op onze lijst.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 552

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter