Advance Wars: Dual Strike

Advance Wars: Dual Strike
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70.8%
Toen Nintendo de eerste bleek dat de DS-hardware een touchscreen zou beschikken over en maken gebruik van een stylus voor de input, gedachten veel gamers ‘ging onmiddellijk naar de strategie genre – en Nintendo was toevallig een strategie franchise klaar om te gaan (een paar jaar voor haar zus serie, Fire Emblem, lijkt op het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Toen Nintendo de eerste bleek dat de DS-hardware een touchscreen zou beschikken over en maken gebruik van een stylus voor de input, gedachten veel gamers ‘ging onmiddellijk naar de strategie genre – en Nintendo was toevallig een strategie franchise klaar om te gaan (een paar jaar voor haar zus serie, Fire Emblem, lijkt op het systeem) Advance Wars: Dual Strike, terwijl niet precies een betere beheersing van de belangrijkste campagne met de stylus, geïllustreerd macht van de kleine plastic pen heerlijk in de kaart creatie modus – je kan nu schilderen nieuwe slagvelden. in het leven in plaats van alleen te tikken plein door plein. De tactiek van het leiden van de Orange Star leger waren net zo aangrijpend als altijd, ook, en maakte nog meer complex met nieuwe dual-gescreend missies.

    Tags: Nintendo DS

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter