999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors

999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.8%
Een van de meest onverwachte succesverhalen op de DS kwam in eind 2010, toen Aksys Games nam een kans op het lokaliseren van een spel in een genre zelden gezien in de Verenigde Staten – de visuele roman. Deze spellen hebben vaak meer tekst dan de werkelijke gameplay, spelen uit als interactieve Kies je eigen Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Een van de meest onverwachte succesverhalen op de DS kwam in eind 2010, toen Aksys Games nam een kans op het lokaliseren van een spel in een genre zelden gezien in de Verenigde Staten – de visuele roman. Deze spellen hebben vaak meer tekst dan de werkelijke gameplay, spelen uit als interactieve Kies je eigen avontuur boeken – de omvang van het aantal woorden om bijna altijd te vertalen houdt ze in het buitenland achter slot en grendel. 999’s breinbrekende en moorddadige verhaal van negen ontvoering slachtoffers die hun weg maken van een val gevuld zinkend cruiseschip werd prachtig gebracht naar het Engels, hoewel, het geven van DS-bezitten van volwassenen een van de meest bevredigende-M beoordeeld ervaringen beschikbaar op de systeem. Het verkocht door meerdere oplagen en gaf aanleiding tot een geheel nieuwe franchise.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 525

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter