Picross DS

Picross DS
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
55%
Nintendo DS werd een groot succes op de sterke punten van innovatieve originele games en sterke sequels aan langlopende serie, maar misschien nog belangrijker waren haar publiek uit te breiden ongedwongen titels. Games zoals Art Academy, Personal Trainer: Cooking and Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day al geprobeerd om een beroep op Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Nintendo DS werd een groot succes op de sterke punten van innovatieve originele games en sterke sequels aan langlopende serie, maar misschien nog belangrijker waren haar publiek uit te breiden ongedwongen titels. Games zoals Art Academy, Personal Trainer: Cooking and Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day al geprobeerd om een beroep op uw ouders of grootouders en gaming te introduceren in onorthodoxe en gemakkelijk toegankelijke manier, en voor het grootste deel zijn ze erin geslaagd – maar Picross DS was, zonder twijfel, de beste van alle ‘Touch Generations “titels. Het invullen van dozen op een rooster te maken piepkleine pixel foto’s werd een onbreekbare verslaving voor duizenden DS-eigenaars, en de cartridge verpakt in zoveel inhoud dat we nog steeds het oplossen van puzzels aan deze dag.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Saw

  Geplaatst door 101 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter