Kirby: Mass Attack

Kirby: Mass Attack
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
60.6%
Veelzijdigheid van de Kirby-franchise heeft bewezen dat niet alleen de meest consistente element zijn, maar haar grootste troef ook. Mass Attack introduceerde de notie van het aansturen van een team van Kirbys dat collectief moest werken naar gemeenschappelijke doelen terwijl het vermijden van schade. Niet alleen werden de touch controls perfect uitgevoerd, maar het spel Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Veelzijdigheid van de Kirby-franchise heeft bewezen dat niet alleen de meest consistente element zijn, maar haar grootste troef ook. Mass Attack introduceerde de notie van het aansturen van een team van Kirbys dat collectief moest werken naar gemeenschappelijke doelen terwijl het vermijden van schade. Niet alleen werden de touch controls perfect uitgevoerd, maar het spel had een schaalbare moeilijkheid van soorten, het belonen van spelers die zouden kunnen vermijden dat hun roze puffballs. Balanceren creativiteit en uitdaging, kan Mass Attack laat zijn aangekomen in het leven van de DS, maar het meteen bleek een van de meest memorabele wedstrijden in de bibliotheek van het systeem zijn – en in Kirby geschiedenis.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 555

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Saw

  Geplaatst door 105 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter