Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies

Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
66.2%
Na jaren als een serie exclusief voor de PlayStation consoles, Square Enix abrupt verschoven tandwielen en bracht negende aflevering Dragon Quest om een Nintendo handheld plaats. De schokkende verandering in de strategie was eenvoudige wiskunde, volgens de studio – de DS had gewoon de meest verkochte eenheden uit alle gaming platforms, en Square Enix wilde Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Na jaren als een serie exclusief voor de PlayStation consoles, Square Enix abrupt verschoven tandwielen en bracht negende aflevering Dragon Quest om een Nintendo handheld plaats. De schokkende verandering in de strategie was eenvoudige wiskunde, volgens de studio – de DS had gewoon de meest verkochte eenheden uit alle gaming platforms, en Square Enix wilde de ambitieuze DQIX om zo groot mogelijk publiek te hebben. Het spel zelf dan indruk op ons allemaal nog meer dan vrijmoedigheid zijn makers ‘, het aanbieden van een verslavende, aanpasbare en verbonden Quest avontuur dat je jezelf gecast als de held, en nam de serie een stap dichter bij MMO’s.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 525

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter