Dragon Age II

Dragon Age II

Introductie

Dragon Age II is een action role-playing game (ARPG).

Het werd ontwikkeld door BioWare en werd uitgegeven door Electronic Arts.

In Noord-Amerika werd het spel uitgeven op 8 maart 2011. In Australië was dat op 10 maart 2011. In Europa was dat op 11 maart 2011 en in Japan op 2 februari 2012.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows en OS X.

Gameplay

Dragon Age II is een role-playing game. De speler begint het spel door het creëren van een personage wiens achternaam is ” Hawke “. De speler beslist de opgegeven naam, geslacht, uiterlijk en combat specialiteit (rol) van Hawke. Hawke kan ofwel een krijger, een schurkenstaat ( die dolk hanteert of pijl en boog ) of een mage (die hanteert een magische staf en maakt gebruik van magie) (die zwaard, bijl, foelie en schild hanteert) zijn.

De speler is niet alleen in de controle van Hawke . Vanaf het allereerste begin van het spel , de speler krijgt toegang tot verschillende metgezellen die Hawke begeleiden in en uit de strijd. De speler kan kiezen voor maximaal drie metgezellen mee te nemen. (De rest blijft in de reserve.) Hawke’s metgezel personages zijn Bethany, Carver, Aveline, Varric, Fenris, Merrill, Isabela en Anders. The Exiled Prince uitbreidingspakket voegt Sebastian Vael. Deze personages hebben hun eigen specifieke achtergrond en plot. (Voor meer informatie, zie Tekens van Dragon Age § Tekens in Dragon Age II .)

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter