Super Scribblenauts

Super Scribblenauts
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
59.8%
Net als in Het vorige spel Speelt de speler als Het personage Maxwell, sterven deur voorwerpen op te roepen puzzels op Moet Lossen. Een aanpassing in Het oproepen van voorwerpen is DAT in this spel also bijvoeglijke naamwoorden Worden herkend, waardoor mannen opgeroepen voorwerpen Nieuwe kleuren, eigenschappen en afmetingen Kan Geven sterven ZE normaal Niet Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Net als in Het vorige spel Speelt de speler als Het personage Maxwell, sterven deur voorwerpen op te roepen puzzels op Moet Lossen.

Een aanpassing in Het oproepen van voorwerpen is DAT in this spel also bijvoeglijke naamwoorden Worden herkend, waardoor mannen opgeroepen voorwerpen Nieuwe kleuren, eigenschappen en afmetingen Kan Geven sterven ZE normaal Niet Hebben. Voorbeeld; in Het vorige spel resulteerden de commando’s “steen” en “Rode Steen” beide in hetzelfde Voorwerp; Een steen. In Super Scribblenauts Levert Het commando “Rode Steen:” Echter daadwerkelijk Een roodgekleurde version Van de Steen op.

Op Een Voorwerp can Meerdere bijvoeglijke naamwoorden tegelijk Worden losgelaten, including bijvoorbeeld “grote reed vliegende Brandende Steen”. This Mogelijkheid OM voorwerpen andere eigenschappen te Geven is in sommige puzzels Zelfs Een Vereiste OM tot de Juiste solution te Komen. Eigenschappen sterven via bijvoeglijke naamwoorden aan Een Voorwerp Worden gegeven, can also Worden doorgegeven aan andere voorwerpen. Bijvoorbeeld; als de speler Een brandend pistool oproept, dan Staan de kogels sterven this pistool afvuurt available in brand en Zullen alles wat ZE Raken DOEN ontbranden.

Doel van Het spel is Nog Altijd Het Verzamelen van “Starites”. De Meeste niveaus Zijn puzzellevels, Maar de speler can also actielevels vrijspelen.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 86 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter