LittleBigPlanet

LittleBigPlanet

Introductie

LittleBigPlanet is een puzzle-platoform game.

Het werd ontwikkeld door Media Molecule en werd uitgegeven door Sony Computer Entertainment Europe.

Het spel werd op oktober 2008 uitgegeven.

Het spel is alleen beschikbaar voor PlayStation 3.

Overzicht

Het spel draait om controle van een kleine aard, bekend als een Sackboy of Sackgirl de speler – of genderneutrale Sackperson – vanwege hun verschijning in verschillende platformactie scenario. Hoewel het spel is voorzien van een set van pre- gebouwde levels voor de speler om te verkennen, aanpasbare karakter van het spel is even belangrijk, van het veranderen van karakter en de persoonlijke ruimte van de speler, om de bouw van geheel nieuwe objecten en niveaus, en vervolgens te delen en hen te spelen online andere spelers als onderdeel van de LittleBigPlanet- community.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 88 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter