LittleBigPlanet 3

LittleBigPlanet 3

Introductie

LittleBigPlanet 3 is een puzzle-platoform game.

Het werd ontwikkeld door Sumo Digital en werd uitgegeven door Sony Computer Entertainment.

Het spel werd op 18 november 2014 uitgegeven in Noord-Amerika. In Europa en in Australië was dat op 26 november 2014. In het Verenigd Koninkrijk was dat op 28 november 2014. In Japan was dat op 4 december 2014 en in China in 2015.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3 en PlayStation 4.

Gameplay

Personages en vaardigheden

LittleBigPlanet 3 introduceert drie nieuwe personages in aanvulling op Sackboy, elk met hun eigen unieke eigenschappen en vaardigheden. Oddsock is een vier-legged, hond-achtige figuur die sneller dan Sackboy kan draaien en kan de wand-sprong. Swoop is een vogel-achtig personage dat vrij kan rondvliegen niveaus en kunnen andere lichte voorwerpen op te halen. Naast de objecten, Swoop kan ophalen andere personages, met uitzondering van de Big Toggle. Toggle is een ander karakter, die kan transformeren tussen een grote, zware uitvoering en een kleine, lichte versie. Big Toggle is veel groter en zwaarder dan Sackboy en kan verzwaren platforms of drukplaten. Hij kan veranderen in een miniatuur versie van zichzelf genaamd Little Toggle, die snel kunnen lopen op het oppervlak van het water, is zeer klein en kan passen door nauwe ruimtes. Level makers hebben de mogelijkheid om spelers te spelen als meer dan één teken tijdens het spelen. Daarnaast Sackboy heeft een klimvermogen die werkt op-touw gebaseerd texturen zoals wijnstokken.

LittleBigPlanet 3 heeft verschillende power-ups, die, wanneer uitgerust, geven de spelers extra vaardigheden. Een van deze power-up, de “Pumpinator”, blaast de lucht aan het licht objecten te verplaatsen. Naast de pre-made power-ups, de makers in staat zijn om hun eigen te maken met behulp van de nieuwe Power-up Schepper. Er zijn 70 gereedschappen, naast verbeterde degenen bewaard van drie eerdere titels, LittleBigPlanet, LittleBigPlanet 2 en LittleBigPlanet PS Vita.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 109 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter