Castlevania: Portrait of Ruin

Castlevania: Portrait of Ruin
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71.4%
Legendarische game designer Koji Igarashi en zijn team van collega-makers bij Konami verfijnd Castlevania actie en verkenning naar een wetenschap op Nintendo’s GBA, bracht vervolgens nog drie ongelooflijke Dracula-jacht quests om fans van series op de DS. Portrait of Ruin was de tweede naar het debuut op de dual-gescreend-systeem, en het maakte haar merk door Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Legendarische game designer Koji Igarashi en zijn team van collega-makers bij Konami verfijnd Castlevania actie en verkenning naar een wetenschap op Nintendo’s GBA, bracht vervolgens nog drie ongelooflijke Dracula-jacht quests om fans van series op de DS. Portrait of Ruin was de tweede naar het debuut op de dual-gescreend-systeem, en het maakte haar merk door een verdubbeling van uw speelbare helden –zweep zwaaiende Jonathan Morris en magie-meester Charlotte Aulin Quested door spookhuizen en samen als je geschakeld tussen het beheersen van zowel take down obstakels één held alleen nooit zou kunnen overwinnen.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 136

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter