The Testament Of Sherlock Holmes

The Testament Of Sherlock Holmes
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
73.6%
In Londen, 1898, Holmes heeft onlangs met succes een nieuw geval opgelost door het ophalen van een onbetaalbare verzameling juwelen die waren gestolen. Helaas, de eigenaar van de juwelen “blijkt dat de ketting Holmes teruggekeerd naar hem is een slap aftreksel en alles lijkt de detective beschuldigen. Tijdens de volgende sequenties, Holmes vertelt Watson heeft Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In Londen, 1898, Holmes heeft onlangs met succes een nieuw geval opgelost door het ophalen van een onbetaalbare verzameling juwelen die waren gestolen. Helaas, de eigenaar van de juwelen “blijkt dat de ketting Holmes teruggekeerd naar hem is een slap aftreksel en alles lijkt de detective beschuldigen. Tijdens de volgende sequenties, Holmes vertelt Watson heeft hij direct een afspraak met de bisschop van Knightsbridge. Bij aankomst, ontdekt hij dat de bisschop werd vastgebonden, verbrand en verminkt. Een nieuw personage genaamd Inspector Baynes verschijnt ook.

Het onderzoeken van de bisschop, Holmes leert zijn moordenaars zijn een groep van arme arbeiders uit een nabijgelegen begraafplaats. Hij vindt ook dat de moordenaars had een gif dat een vorm van psychotische waanzin veroorzaakt.

Onderzoek naar een compatibele vergiftiging geval Holmes interviews Hans Scheilman, de Rat Killer, die de gifmenger beschrijft als het gebruik van de eerste moorden als proeven, zoals het gif is vluchtig en kan nog niet worden opgeslagen voor lange periodes. Hij realiseerde zich dat Scheilman heeft een medeplichtige in de gevangenis, Holmes ingenieurs zijn ontsnapping behulp Scheilman’s gif, vergelijkbaar met scopolomine, zodat Scheilman te ontsnappen en dan wachten op Holmes te komen en gaan

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 114

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter