Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
76%
Tesla Effect begint in 2050, werden zeven jaar na Tex en zijn love interest, Chelsee Bando, aangevallen op het einde van Tex Murphy: Overseer. Het verhaal begint als Tex plotseling ontwaakt gedesoriënteerd in zijn kantoor in het Ritz Hotel met vreemde markeringen en tekenen van geweld op zijn lichaam en geen geheugen van de afgelopen Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Tesla Effect begint in 2050, werden zeven jaar na Tex en zijn love interest, Chelsee Bando, aangevallen op het einde van Tex Murphy: Overseer. Het verhaal begint als Tex plotseling ontwaakt gedesoriënteerd in zijn kantoor in het Ritz Hotel met vreemde markeringen en tekenen van geweld op zijn lichaam en geen geheugen van de afgelopen zeven jaar. Hij ontdekt dan dat Chelsee is vermist sinds de aanval en is vermoedelijk dood. Hij zet om uit te vinden wat er met hem gebeurd, wat er van Chelsee, en zijn verleden herinneringen terug te krijgen, en op die manier ontdekt een web van intriges waarbij moorden, dubbele kruisen, en de verloren uitvindingen van Nikola Tesla.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 127

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter