Grand Theft Auto: Vice City

Grand Theft Auto: Vice City

Introductie

Grand Theft Auto: Vice City is een open world action-adventure game.

Het spel werd ontwikkeld door Rockstar North en werd uitgegeven door Rockstar Games.

Op 27 oktober 2002 werd het spel uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Network, Microsoft Windows, OS X, iOS, Android, Fire OS en Xbox.

Gameplay

Omdat Vice City werd gebouwd op Grand Theft Auto III, het spel volgt een grotendeels vergelijkbaar gameplay ontwerp en de interface met GTA III met diverse tweaks en verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. De gameplay is zeer open-ended, een kenmerk van de Grand Theft Auto-franchise; hoewel missies moeten worden ingevuld om de verhaallijn te voltooien en speel nieuwe gebieden van de stad, de speler is in staat om rond te rijden en bezoeken verschillende delen van de stad op zijn / haar vrije tijd en anderszins, doen wat ze willen als deze nog niet in het midden van een missie. Verschillende items, zoals verborgen wapens en pakketten worden ook verspreid over het landschap, zoals het is met eerdere GTA-titels.

Spelers kunnen voertuigen (auto’s, boten, motorfietsen, en zelfs helikopters) te stelen deelnemen aan drive-by shootings, overvallen, en in het algemeen chaos te creëren. Echter, daarmee heeft de neiging om ongewenste en potentieel fatale aandacht genereren van de politie (of, in extreme gevallen, de FBI en zelfs de Nationale Garde). Het gedrag van de politie is grotendeels vergelijkbaar met Grand Theft Auto III, hoewel politie-eenheden zullen nu hanteren nacht stokken, implementeren spike strips aan de banden van de auto van de speler, evenals SWAT-teams punctie wordt naar beneden rappelled vliegen politie helikopters en undercover politie-eenheden, à la-Vice Squad. Aandacht politie kan worden geneutraliseerd op verschillende manieren.

Een nieuwe toevoeging in het spel is het vermogen van de speler om een ​​aantal eigenschappen verspreid over de stad kopen. Sommige van deze zijn extra schuilplaatsen (voornamelijk locaties waar wapens kunnen worden verzameld en het spel opgeslagen). Er zijn ook een verscheidenheid van bedrijven genaamd “activa” die de speler kan kopen. Deze omvatten een filmstudio, een dansclub, een strip club, een taxibedrijf, een “ice-cream levering business” (optredend als een front bedrijf), een werf, een drukkerij en een autoshowroom. Elk commercieel vastgoed heeft een aantal missies die eraan verbonden zijn, zoals het wegvallen van de concurrentie of het stelen van apparatuur. Zodra alle missies voor een bepaalde eigenschap zijn voltooid, zal het pand beginnen om een ​​doorlopend inkomen, dat het steeds welvarender Vercetti periodiek kunnen verzamelen genereren.

Verschillende bendes maken veelvuldig optredens in het spel, van wie sommigen zijn een integraal onderdeel van het verhaal evenementen. Deze bendes hebben meestal een positief of negatief advies van de speler en dienovereenkomstig te handelen door het volgen van de speler of schieten op hem. Schietpartijen tussen leden van rivaliserende bendes kunnen spontaan optreden en een aantal missies van de georganiseerde gevechten tussen tegengestelde bendes.

Optionele side-missies worden opnieuw opgenomen, waardoor de speler de mogelijkheid om pizza’s te leveren, rijden gewonden naar een ziekenhuis met een ambulance, blussen van branden met een brandweerwagen, leveren de passagiers in een taxi, zijn een burgerwacht, met behulp van een politie-auto te onderscheppen (en doden) criminelen, en de mogelijkheid om een ​​bus te rijden, het vervoeren van betalende passagiers. Monetaire beloningen en af ​​en toe een gameplay voordelen (bijvoorbeeld verhoogde gezondheid en armor capaciteit en oneindig sprinten) worden toegekend voor het invullen van de verschillende moeilijkheidsgraden van deze activiteiten. Verschillende sommen geld worden toegekend voor de landing truc sprongen in motorfietsen of snelle auto’s, afhankelijk van het aantal flips en hoogte bereikt.

Voertuigen

In totaal zijn er ongeveer 114 soorten voertuigen in het spel (met inbegrip van niet-wendbare voertuigen en op afstand bestuurbare voertuigen), in vergelijking met de geschatte 60 in GTA III [nodig citaat]. Taxi’s, auto’s en boten terug te keren van het spel (samen met vele anderen), terwijl de nieuwe toevoegingen zijn helikopters en motoren (een stadsbreed verbod in 2001 in GTA III verboden het gebruik ervan in Liberty City). De auto physics en functies zijn relatief vergelijkbaar met die van GTA III, en een aantal auto’s werden toegevoegd aan het spel, waaronder een sportievere varianten van luxe auto’s en nieuwe sportwagens, terwijl sommige voertuigen van dat spel sterk werden gewijzigd.

De Skimmer vliegtuig is de enige bestuurbare vliegtuig met vaste vleugels in Vice City, en omdat het beschikt over pontons en wordt normaal gevonden in het water, het is een watervliegtuig, een soort watervliegtuig. Het kan bijna overal landen, in tegenstelling tot de jets in Grand Theft Auto: San Andreas. Er werd opgemerkt dat de Skimmer’s ontwerp is bijna precies hetzelfde als de Dodo vliegtuig in GTA III. Prestaties van het voertuig varieert met de locatie, sommige voertuigen presteren beter off-road of op straat, terwijl anderen beter in de lucht of op het land uit te voeren.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 555

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter