Microsoft wil graag no mans sky voor de Xbox

Microsoft wil graag no mans sky voor de Xbox

In de nieuwste Inner Circle podcast, ID @ Xbox director Chris Charla zei: “Ik zou graag zien [Sky No Man’s]” op de Xbox One, maar dat het aan de game-ontwikkelaar, Hello Games.

Charla begrijpt dat veel ontwikkelaars zouden kunnen worden vermeden Microsoft vanwege de pariteit clausule, maar hij zei dat meer ontwikkelaars nodig hebben om gewoon uit te reiken naar Microsoft en praat erover.

“Als u zich zorgen over het beleid zijn,” zei hij, “we proberen echt gemakkelijk om in contact te komen met. Wanneer we praten met ontwikkelaars, proberen we echt doorzichtig te maken. Heeft dat iets wat je leest op NeoGAF is er niet van uit ons beleid, gewoon praten met ons. ”

De pariteit clausule, die vereist dat spellen te lanceren op dezelfde dag dat ze doen op andere platformen zoals de PlayStation 4 of PC, is het onderwerp van enige controverse tussen gamers en ontwikkelaars geweest. Het werd opgezet, volgens Xbox directeur Phil Spencer, om ervoor te Xbox One-eigenaren voelen “eerste klasse.” Zoals Charla besproken in de podcast, maar het kan ook te maken gamers zich buitengesloten voelen wanneer een spel dat ze echt willen niet starten op de console als gevolg van een zakelijke beslissing.

Eerder deze maand, Charla zei dat Microsoft is niet zo streng over de pariteit regel als mensen denken, te zeggen: “Als het een situatie waarin een ontwikkelaar moet serieel schip op consoles omdat ze niet over de middelen om gelijktijdig verzenden, we helemaal krijgen dat. Het is geen probleem. Our6 doel is om ervoor te zorgen dat als een ontwikkelaar wil hun spel schip op Xbox ene, dat ze hun spel op Xbox One kan verschepen. ”

Charla voegde eraan toe dat Microsoft niet wil ontwikkelaars nemen van een betaling voor exclusiviteit op een ander platform en dan loslaten “enkele maanden later” op de Xbox One zonder iets om het “vers” voor de Xbox-eigenaren maken het toevoegen.

Sky No Man’s komt naar PC uiteindelijk, maar voor nu kunnen gamers het spel op PS4 verwachten later dit jaar.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter