Grand Theft Auto: The Lost and Damned

Grand Theft Auto: The Lost and Damned

Introductie

Grand Theft Auto: The Lost and Damned is een DLC van Grand Theft Auto IV.

Het spel werd ontwikkeld door Rockstar North, Rockstar Toronto (PC) en werd uitgegeven door Rockstar Games.

Op 17 februari 2009 werd het spel uitgegeven voor Xbox 360. Voor PlayStation 3 en Microsoft Windows werd het spel in Noord-Amerika uitgegeven op 13 april 2010 en in Europa op 16 april 2010.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

Misschien wel de grootste nieuwe feature in The Lost and Damned is de beschikbaarheid van mid-missie checkpoints. De speler wordt zo gespaard herhaalde reizen naar een bepaalde locatie naar een mislukte opnieuw missie leiden – een vaak bekritiseerde aspect van de Grand Theft Auto serie. Checkpoints zijn alleen beschikbaar door opnieuw proberen de missie nadat deze eerder is mislukt – gaan naar de missie start punt begint de missie van de grond af.

The Lost and Damned beschikt verder gelijk gameplay van Grand Theft Auto IV. Toevoegingen aan het spel zijn onder andere nieuwe wapens en voertuigen, zoals Johnny’s op maat gemaakte motor. Maar zijn manier van omgaan met voertuigen is minder bedreven dan de manier waarop hij elke motorfiets omgaat. De speler is in staat om telefonisch verschillende leden van de Verloren om bijstand te verlenen. Terry, bijvoorbeeld, zal rijden naar een locatie in de buurt van Johnny en verkopen hem wapens en armor, terwijl de klei een fiets van de keuze van de speler direct kunnen leveren aan hem.

Een andere toevoeging aan The Lost and Damned is bendeoorlogen. Zodra de speler een bepaalde hoeveelheid van hen heeft afgerond, wapens paaien in ofwel het clubhuis en / of safehouse afhankelijk van hoe ver de speler is gevorderd in het verhaal, en elke daaropvolgende 10 bende oorlogen tot 50, zal een nieuw wapen paaien. Tijdens sommige missies en bende oorlogen, wordt Johnny begeleid door een team van fietsers. Zoals elke biker neemt deel aan meer missies, zullen ze vechten ervaring op te doen. Indien op enig moment, is een fietser omgekomen bij een missie of een bendeoorlog, zullen zij worden vervangen door een ander in het volgende.

In een interview met IGN, de president van Rockstar North verklaard dat The Lost and Damned een derde van het aantal missies als Grand Theft Auto IV zou hebben, het plaatsen van de lengte van ongeveer 10-15 uur, afhankelijk van hoe geconcentreerd de speler is op de verhaallijn.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 141

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter