Grand Theft Auto (Game Boy Advance)

Grand Theft Auto (Game Boy Advance)

Introductie

Grand Theft Auto (Game Boy Advance) is een open world action-adventure game.

Het spel werd ontwikkeld door Digital Eclipse en werd uitgegeven door Rockstar Games.

Op 26 oktober 2004 werd het spel uitgegeven.

Het spel is alleen beschikbaar voor Game Boy Advance.

Setting

Het spel speelt zich af in Liberty City, de fictieve Grand Theft Auto stad die verscheen het meest opvallend in Grand Theft Auto III, in het jaar 2000. Inderdaad de vroegste aankondiging van dit spel was dat het een haven van Grand Theft Auto III zou zijn, maar ergens in ontwikkeling (het is onduidelijk wanneer dit gebeurde) dit idee verworpen, waarschijnlijk vanwege technische beperkingen en de tijd die nodig missies het vorige spel reconstrueren in de nieuwe tweedimensionale omgeving.

Het spel was eigenlijk uitgebracht als een prequel van Grand Theft Auto III, vindt plaats één jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen in Grand Theft Auto III. Als deze plaatsvindt in Grand Theft Auto III’s Liberty City, vertrouwde oriëntatiepunten opnieuw verschijnen en de algemene straat lay-out is het zelfde. Maar de locaties van bekende geheimen zoals Rampages, verborgen packages en springen hellingen zijn allemaal veranderd, zodat spelers vertrouwd met hoeken en steegjes van de stad in Grand Theft Auto III moet ze opnieuw verkennen in Grand Theft Auto. De stad van de drie eilanden zijn merkbaar veranderd in zijn bekering en elementen onmogelijk te interpreteren om een ​​top-view perspectief, zodat er niet langer een hellende vlakken, en de tunnels en treinen zijn verwijderd.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 555

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter