Grand Theft Auto: The Balled of Gay Tony

Grand Theft Auto: The Balled of Gay Tony

Introductie

Grand Theft Auto: The Balled of Gay Tony is een DLC van Grand Theft Auto IV.

Het spel werd ontwikkeld door Rockstar North, Rockstar Toronto (PC), Rockstar San Diego (PS3) en werd uitgegeven door Rockstar Games.

Op 29 oktober 2009 werd het spel uitgegeven voor Xbox 360. Voor PlayStation 3 en Microsoft Windows werd het spel in Noord-Amerika uitgegeven op 13 april 2010 en in Europa op 16 april 2010.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

The Ballad of Gay Tony omvat de mogelijkheid om eerder behaald missies herspelen met scoren. Deze functie werd eerder geïntroduceerd in de serie in Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Toevoegingen aan de inventaris van de game zijn onder andere nieuwe wapens, zoals de FN P90, de M249 SAW licht machinegeweer, de Atchisson Assault Shotgun, de .44 Auto Mag pistool, en de sniper rifle DSR-1. Het bevat ook de terugkeer van satchel kosten. Extra voertuigen zijn nieuwe luxe high-end auto’s en motoren, een nieuw vliegtuig, een kleine aanval helikopter genaamd de “Buizerd”, een heavy-lift helikopter genaamd de “Skylift”, en een pendeldienst helikopter genaamd de “Swift”. Bovendien, de parachute terug, waardoor spelers deelnemen BASE springen en parachutespringen uitdagingen. Bij het vliegen van een helikopter de kaart functioneert nu als een hoogtemeter.

Het spel introduceert ook een nieuwe driving range activiteit, evenals de mogelijkheid om Tony’s twee nachtclubs, waar ze kunnen deelnemen aan het drinken en dansen gebaseerde minigames te bezoeken. Ze kunnen ook de veiligheid van de club te beheren. Spelers kunnen ook invoeren een ondergrondse gevechten toernooi; waar ze kunnen ofwel toekijken of concurreren in gevechten. In multiplayer, free mode, deathmatch, team deathmatch, ras en GTA Race modi zijn bijgewerkt, en een “BASE jumping” (multiplayer competitie) modus geïntroduceerd, als een variant van de vrije modus.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 555

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter