Dead or Alive 5 mist wat functies voor de PC

Dead or Alive 5 mist wat functies voor de PC

Een paar weken geleden, Andy gerapporteerd over een aantal verontrustende signalen over de pc-poort van Dead or Alive 5 Laatste Ronde. De game is gepland voor later op de dag, en op basis van Team Ninja’s eigen documentatie-het lijkt erop dat de zorg wordt geboden.
Misschien wel de grootste omissie is de online modus van de game, die een deel van de PC-versie, alleen niet voor de lancering zal zijn. “Momenteel is het spel ondersteunt alleen offline te spelen”, legt een officiële FAQ. “Online gameplay gepland is toegevoegd later.”
Team Ninja’s Steam-specificatie pagina gaat een stap verder, wat suggereert dat online spelen kon nemen tot drie maanden. Die pagina categoriseert ook grafische effecten van het spel als “gelijkwaardig aan PS3-versie”. Schaduwen, ondertussen, zijn gelijk aan de PS4 versie. Hoe vrijgevig.
De Soft Machine is ook ontbreekt in de Steam specificatielijst. Dat, als je niet weet, is de motor ontworpen om huid er zachter te maken op PS4 en Xbox One. (Dead or Alive 5 is een zeer ernstige vechtspel, don’cha weten.) Als dat alles nog niet genoeg was, twee fasen-The Danger Zone en The Crimson-zijn ook ontbreekt in de Steam-versie. Omdat redenen.
Ook afwezig: Steam-prestaties, cloud opslaan en, bizar, controller trillen.
Tot slot, zoals opgemerkt door deze Steam forum post, er is Dead or Alive 5 Laatste Ronde’s handleiding. Zij wijst erop dat de spelers met bepaalde tekens in hun Steam profielnaam problemen kunnen ondervinden redden van hun gegevens. Ook als ID van een speler is veranderd, ze kunnen problemen op te slaan of het laden van hun gegevens kunnen beschikken.
Dead or Alive 5 Laatste Ronde is ontworpen om de definitieve uitgave van de boob-zware pummel-‘em-up zijn. Op basis van de huidige gegevens, is de PC-versie tekortschieten van dat merk.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter