Armikrog

Armikrog
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
59.2%
Armikrog (gestileerd als “Armikrog.”) Is een opkomende point-and-click adventure game in ontwikkeling door Doug TenNapel in samenwerking met Pencil Test Studio’s voor Microsoft Windows, OS X, Linux, Wii U en PlayStation 4. Het is een spirituele opvolger naar de Neverhood, en wordt ontwikkeld door veel leden van hetzelfde team. Net als De Neverhood, Armikrog gebruikt Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Armikrog (gestileerd als “Armikrog.”) Is een opkomende point-and-click adventure game in ontwikkeling door Doug TenNapel in samenwerking met Pencil Test Studio’s voor Microsoft Windows, OS X, Linux, Wii U en PlayStation 4. Het is een spirituele opvolger naar de Neverhood, en wordt ontwikkeld door veel leden van hetzelfde team. Net als De Neverhood, Armikrog gebruikt klei-animatie. Het spel zal centreren rond Tommynaut (Michael J. Nelson). Hij is een ruimte ontdekkingsreiziger die crash landt op een vreemde planeet en uiteindelijk opgesloten in een vreemd fort genaamd Armikrog, samen met Bek-Bek (Rob Paulsen), zijn kleurenblind, pratende hond

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 659

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter