Valiant Hearts: The Great War

Valiant Hearts: The Great War
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.4%
Het verhaal begint in het jaar 1914. aartshertog Franz Ferdinand werd vermoord en Duitsland verklaart de oorlog aan Rusland in reactie. Anticiperen oorlog, Frankrijk begint om alle Duitse burgers deporteren. Karl, een van de vele Duitsers gedeporteerd, wordt met geweld gescheiden van zijn vrouw Marie en hun zoon Victor. Karl wordt dan opgesteld in het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het verhaal begint in het jaar 1914. aartshertog Franz Ferdinand werd vermoord en Duitsland verklaart de oorlog aan Rusland in reactie. Anticiperen oorlog, Frankrijk begint om alle Duitse burgers deporteren. Karl, een van de vele Duitsers gedeporteerd, wordt met geweld gescheiden van zijn vrouw Marie en hun zoon Victor. Karl wordt dan opgesteld in het Duitse leger. Ook is Marie’s vader en Karl’s vader-in-law Emile opgesteld in het Franse leger.

Na de training, wordt Emile geworpen in slag bij de Marne, waar zijn eenheid wordt weggevaagd en hij is gewond, gevangen genomen en gedwongen om te koken voor de Duitsers. Zijn ontvoerder is de beruchte baron Von Dorf, die gebruik maakt van vele geavanceerde wapens zoals chloorgas en zeppelins om zijn vijanden te verslaan. In een speling van het lot, is Karl serveren onder Von Dorf als een van zijn soldaten en hij Emile herkent. Echter, de geallieerden vallen Von Dorf’s kamp en Karl wordt gedwongen te vluchten met Von Dorf. Emile ontsnapt in de verwarring en voldoet aan Freddie, een Amerikaan die als vrijwilliger aan het Franse leger te gaan nadat zijn vrouw werd gedood in een Duits bombardement onder leiding van Von Dorf. Ze voldoen ook aan Anna, een Belgische student die tevens fungeren als een slagveld verpleegkundige, en Walt, een Dobermann van het Duitse leger die altijd bereid om te helpen. Anna is ook het bijhouden van Von Dorf omdat hij haar vader heeft ontvoerd en dwingt hem om geavanceerde oorlogsmachines voor hem te ontwikkelen. De drie onwaarschijnlijke vrienden achterna Von Dorf’s zeppelin van Ieper naar Reims en schiet het neer. Echter, Von Dorf ontsnapt met de vader van Anna’s in een tweedekker. Karl overleeft de crash en wordt gevangen als krijgsgevangenen.

Terwijl Anna begeleidt Karl om ervoor te zorgen dat hij herstelt van zijn wonden, Emile en Freddie ga naar wraak op Von Dorf en redden Anna’s vader. Ze aanval Fort Douaumont bij Verdun, waar Von Dorf is ondergedoken en zijn nieuwste oorlogsmachine, een grote gepantserde tank vast te leggen. Hoewel ze Anna’s vader te redden, Von Dorf ontsnapt weer. Terwijl Emile is gescheiden, Freddie vervolgt zijn streven en uiteindelijk hoeken Von Dorf tijdens de Slag van de Somme, het verslaan van hem in een vuistgevecht. Ondanks zijn verlangen naar wraak, Freddie beseft dat hij niets zal winnen van het doden van Von Dorf en spaart zijn leven. Voor zijn herhaalde mislukkingen, is Von Dorf gedegradeerd en weggestuurd uit de frontlinies. Ondertussen, in een Frans krijgsgevangenkamp, ​​Karl verneemt dat zijn zoon is ziek. Vastbesloten om zich te herenigen met zijn familie, Karl ontsnapt aan het kamp. Hij ontmoet Anna, die helpt te rijden hem terug naar zijn boerderij aan bezette Saint-Mihiel, maar ze zijn beiden gevangen genomen door de Duitsers.

Karl ontsnapt toen de geallieerden stadium een ​​nieuwe aanval en zijn boerderij bereikt. Helaas, ontdekt hij zijn boerderij werd beschoten met chloorgas. Hij redt het leven Marie’s door het geven van haar zijn gasmasker, maar hij bezwijkt aan het gas zelf. Anna dan arriveert en Karl’s leven redt. Als hij herstelt, wordt Karl eindelijk herenigd met zijn vrouw en zoon.

Ondertussen Emile wordt gedwongen in de bloedige en suïcidale Nivelle-offensief. Als officier voortdurend dwingt zijn troepen in de lijn van het vuur naar hun dood, Emile bereikt eindelijk zijn breekpunt en slaat een officier met zijn schop, hem per ongeluk doden. Emile is de krijgsraad en veroordeeld tot de dood door een vuurpeloton. In zijn laatste brief aan Marie, Emile uit zijn haat voor oorlog en hoopt dat zij en haar familie geluk kan vinden. Emile wordt uitgevoerd, en enige tijd later, Karl en zijn familie te bezoeken Emile’s graf te rouwen.

Het verhaal eindigt in het jaar 1917, gelijk toen de Verenigde Staten gaat officieel de oorlog en stuurt zijn eigen leger naar Europa, om te vechten aan het Westelijk Front.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 530

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter