Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto Online

Introductie

Grand Theft Auto Online is een open world action-adventure online multiplayer game.

Het spel werd ontwikkeld door Rockstar North en werd uitgegeven door Rockstar Games.

Op 1 oktober 2013 werd het spel uitgegeven voor PlayStation 3 en Xbox 360. Op 18 november 2014 kwam het uit voor PlayStation 4 en Xbox One en op 14 april 2015 voor Microsoft Windows.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

In Grand Theft Auto Online, spelers creëren een nieuw karakter die specifiek zijn voor de online wereld, die laat zien op het scherm van Switch Wiel naast single-player karakters Franklin, Michael en Trevor. De speler-personages zijn ontworpen door een genetica-gerelateerde proces. Meer controle wordt gegeven aan kleding en kapsels van het personage. De mute-speler-personage online avatar arriveert in Los Santos met het vliegtuig en wordt opgepikt door Lamar Davis, die het karakter van een pistool en een auto geeft. De speler verdient geld door het spelen en kan ontgrendelen meer wapens en missies. Een uur lang les introduceert de speler om de verschillende spelmodi, rijden, vechten, en game progressie mechanica. Het verhaal is niet centraal in de multiplayer, hoewel personages uit de single-player zijn geweven in.

Afgezien van de open wereld, zijn er drie belangrijke soorten reeks activiteiten: racing (per auto, fiets, lucht of boot), Deathmatch (team of gratis-for-all), en op doelstellingen gebaseerde missies (vereenvoudigd single-player-like missies, meestal coöperatie). Online maakt gebruik van lock-on doel en benadrukt stealth in vuurgevechten. Nivellering up laat spelers kopen meer wapens en auto’s en ontsluit meer activiteiten, zoals parachutespringen en vliegtuigen. Eenmaal ontgrendeld, items die moeten worden gekocht met in-game valuta, dat kan worden verdiend of gekocht met echt geld. Geld kan ook worden gebruikt om auto aanpassingen te kopen. Spelers kunnen level eisen een activiteit te omzeilen door de toetreding tot een spel met anderen van een voldoende rang. Er zijn mogelijkheden om alleen of met vrienden te spelen, en een optie voor “Passive Mode”, waarin de speler semi-immuun voor andere spelers maakt.

Het spel bevat een content creatie tool waarmee spelers autoraces en deathmatches. [3] Spelers kunnen kiezen voor de locatie, starten en paaien punten, en wapen en voertuig druppels in deathmatches, en de locatie, de route, het type ras, en de speler telling in de lucht, over land of zee races. Creaties moeten worden getoetst aan computergestuurde spelers voor de mode is online beschikbaar. De creaties kan ook worden gepubliceerd voor anderen te gebruiken. Rockstar labels wat zij achten om de beste te zijn als “Rockstar Verified”.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 530

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter