Full Throttle

Full Throttle
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
46%
Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst in het jaar 2040, waar gemotoriseerde voertuigen maken plaats voor anti-zwaartekracht hovercrafts. Een geharde biker genaamd Ben is de leider van een motorbende genaamd de Polecats. Afrijden van Highway 9, ze komen over een dure witte hovercraft limousine. Ben rijdt zonder pardon over de limousine, breken Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst in het jaar 2040, waar gemotoriseerde voertuigen maken plaats voor anti-zwaartekracht hovercrafts. Een geharde biker genaamd Ben is de leider van een motorbende genaamd de Polecats. Afrijden van Highway 9, ze komen over een dure witte hovercraft limousine. Ben rijdt zonder pardon over de limousine, breken haar motorkap ornament. Binnen in de limo is Malcolm Corley, CEO en oprichter van de laatste binnenlandse fabrikant van motorfietsen in het land, Corley Motors. Geïntrigeerd en onder de indruk, Corley eist zijn chauffeur vangst tot aan de bende.

Als Ben en zijn bende te ontspannen in een bar, Corley komt aan en raakt bevriend met Ben met verhalen van zijn eigen biker geschiedenis. Het duurde niet lang, Corley’s sinistere vice president Adrian Ripburger komt binnen en vraagt ​​aan Ben particulier te spreken. Ripburger vraagt ​​agressief dat Ben en zijn bende verschijnen op de zitting van de aanstaande jaarlijkse Corley Motors aandeelhouder als een “begeleider”. Toen Ben weigert, wordt hij knock-out en gegooid in een container door Ripburger’s handlangers, Nestor en Bolus. Ben wakker later te vinden Ripburger en zijn bende zijn al vertrokken, hebben voorgelogen door Ripburger dat Ben ingestemd met Corley escorteren naar de aandeelhoudersvergadering, en ging vooruit om een ​​pad te scouten. Terwijl het proberen te halen met hen, Ben ontdekt zijn fiets had gesaboteerd en na een crash, en de dalende onbewuste, wordt hij ontdekt door een journalist genaamd Miranda. Ze brengt hem naar een monteur met de naam Maureen (of Mo in het kort), die lapt zijn fiets met een paar onderdelen Ben heeft om op te halen.

Miranda getuigen Ripburger verslaan Corley aan dood buiten een rest-stop badkamer en maakt foto’s, maar Bolus rukt de camera, en ze ontsnapt. Nadat ze vertrekken, Ben ontdekt Corley, en met zijn laatste woorden, hij vertelt Ben dat Ripburger gaat over te nemen van het bedrijf en produceren van mini-busjes in plaats van motorfietsen. Ben wordt gevraagd om dingen recht te zetten door het vinden van Corley’s dochter – geopenbaard aan Maureen zijn.

Met zijn bende nu ingelijst en gevangen gezet voor Corley moord, Ben kruist de woestijn als een vluchteling, om een ​​manier om zijn naam te zuiveren, te redden zijn bende, en te voorkomen dat Ripburger uit te draaien Corley Motors in een minivan producent te vinden. Hij het pad kruist met andere motorbendes: de high-speed liefdevolle Vultures (waarvan Mo wordt later geopenbaard lid te zijn), de brutale Rottwheelers, en de raadselachtige cavefish. Hij ontmoet ook Vader Torque, de gepensioneerde eens-leider van de bunzing, die wijze raad uitdeelt aan Ben om hem te helpen in zijn reizen. Verschillende omleidingen komen ook Ben’s manier: hij moet items te verwerven om een ​​kloof te steken wanneer de brug wordt vernietigd, overtuigen Maureen hij had Corley niet doden via Miranda’s herstelde film, en vechten door Ripburger’s handlangers te stoppen Ripburger van de overname van het bedrijf en het krijgen van weg met moord.

Ben en Maureen uiteindelijk Ripburger ontmaskeren als Corley’s moordenaar met de foto’s Miranda nam, en het testament van Malcolm Corley, die namen Mo rechtmatige opvolger van zijn bedrijf uit te zenden. Blootgesteld, Ripburger vlucht de scène. Als Ben en Maureen rijden, Ripburger maakt een laatste poging om ze te rammen van de weg in zijn semi-truck. Maureen’s bende, De Gieren, komen in een land-driven vrachtvliegtuig naar Ripburger’s truck te immobiliseren. Het voertuig komt tot een halt over de brug eerder in het spel gesloopt, en na een laatste conflict, Ripburger valt aan zijn dood. Corley’s begrafenis volgt, waar pater Torque levert een ontroerende grafrede. Met de Polecats bevrijd en Maureen in haar rechtmatige plaats, Ben rijdt in de zonsondergang op zijn fiets.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 555

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter